Ga aan de slag met zelf zeep maken

Wat is gietzeep precies, waarom een siliconen zeepmal zo handig is en nog veel meer tips voor het gebruiken van een Daffie's zeep pakket


Twijfel je om een te beginnen met zelf zeep maken? Nergens voor nodig! Het is super makkelijk en kan eigenlijk niet fout gaan. Ik werk met gietzeep van Stephenson in de pakketten zelf zeep maken - deze gietzeep is makkelijk te bewerken en is al helemaal klaar. Je hoeft dus niets erbij te mengen of iets dergelijks. Het is een kwestie van de gietzeep smelten, in de mal gieten en decoreren naar eigen smaak! De gietzeep waar wij mee werken is volledig getest en veilig, is op natuurlijke basis en bevat geen parabenen.


In het pakket zit ook een siliconen zeepmal. Met deze mal kun je heel gemakkelijk de zeepjes er uit drukken wanneer ze droog zijn. De siliconen zijn namelijk flexibel en werken als natuurlijk anti plak laag. De mal kan ook gemakkelijk weer opgeborgen worden omdat hij dus dubbelgevouwen kan worden, ideaal!


De online handleiding zelf zeep maken die bij het zeep pakket zit legt precies uit hoe je te werk moet gaan. Er staan ook een aantal leuke zeep recepten in die je precies na kunt maken met de verschillende zeep pakketten.


Kortom, het is gewoon een super leuk rustgevend klusje en niet alleen leuk voor jezelf maar ook om bijvoorbeeld cadeau te geven!
Gratis verzending vanaf 19.50 binnen Nederland    ūüĆľ    1 tot max. 5 werkdagen levertijd   ūüĆľ     Eco friendly verpakking & materialen

Klanten service

‚Äč

Retourbeleid
Levertijd

Betalen

Contact opnemen

‚Äč

‚Äč

‚Äč

‚Äč

‚Äč

Zakendoen met Daffie's

‚Äč

Groothandel

Samenwerken

‚Äč

‚Äč

‚Äč

© 2020

Bedrijfsinformatie

‚Äč

KVK nummer          76917509

E-mail adres           info@daffiesdiy.com

Contact persoon     Daphne Vlaar

Adres                   Acaciastraat 103,                                                           4814HG Breda. 

‚Äč

‚Äč

‚Äč

‚Äč

  • Instagram

Volg ons op Instagram!
@daffies.diy

‚Äč

‚Äč

‚Äč

‚Äč