top of page
IMG_2333_jpg.JPG

Borduurpatronen

Online handleidingen

Heb je al meer dan genoeg borduurspullen thuis liggen maar wil je evengoed aan de slag met een van onze borduurpatronen? Dat kan! Hieronder vind je al onze patronen als downloadbaar pdf bestand terug!

Liever wel een compleet borduurpakket? Hier vind je al onze borduurpakketten: 

Moderne Borduurpatronen voor zowel beginners als gevorderde!

Moderne borduurpatronen

Aan de slag met een van onze borduurpatronen maar geen zin om meteen een heel pakket aan te schaffen? Geen probleem! Al onze borduurpatronen zijn nu ook beschikbaar als downloadbaar borduurpatroon. Het gaat niet om patronen met de kruissteek, deze borduurpatronen zijn uitsluitend geschikt voor modern borduren. In de handleidingen komen allerlei zaken aan bod. Heb je dus nog nooit geborduurd? Geen probleem! Zelfs dan kun je overweg met de handleiding en uiteindelijk een van borduurpatronen zelf uitwerken op je item of stof naar keuzen. De handleidingen zijn namelijk uit het perspectief van een beginner geschreven. Ik behandel dus van begin tot eind alle kleine details waar je eventueel tegen aan zou kunnen lopen. Hoe teken je bijvoorbeeld het borduurpatroon over op je doek? dat leg ik uitgebreid uit!
 

Borduurpatronen met inverted kleuren

Wist jij dat wanneer je een patroon vanaf een beeldscherm wilt overnemen je dit het beste kunt doen met een lijnpatroon met een zwarte achtergrond en witte lijnen? Je ziet de lijnen hierdoor veel duidelijker door je stof! In de handleiding vind je zowel een normaal lijnpatroon met zwarte lijnen om te printen als een patroon met witte lijnen voor het gemakkelijk digitaal overnemen van het patroon. In de video hieronder zie je het verschil super duidelijk!
 

Borduurpatroon Bloemen

We hebben verschillende superfijne moderne borduurpatronen met bloemen voor zowel starters al gevorderde. Mijn persoonlijke favoriet is het klaproos patroon! Deze is ook heel simpel om te borduren en dus ook geschikt voor starters. Het was een van de eerste borduurpatronen die ik zelf borduurde. 
 

Moderne borduurpatronen

Borduurpatroon Modern: Mr. Froggo

Ons populairste moderne borduurpatroon is Mr. Froggo hiernaast.. ik snap wel waarom! Met z'n hoedje en paraplu verovert hij meteen je hart. Je kunt Mr. Froggo op zowel een tote bag als kleding als normale lap stof borduren, wat jij wilt! Het borduren van Mr. Froggo is niet heel moeilijk, er komen maar 5 verschillende steken voor in dit borduurpatroon. Her en der zijn er echter wel wat lastige details, maar met wat oefening moet het zelfs een beginner lukken om deze kikker te borduren!
 

2 tot 3 werkdagen levertijd | Gratis verzending vanaf 22.49 binnen NL | Eco friendly verpakking  

bottom of page