top of page
  • Foto van schrijverDaphne

Thuis een workshop volgen met een DIY pakket?

5x de leukste pakketten voor een workshop thuis.


Workshop thuis pakket
Punchen DIY pakket

Workshop thuis pakket

Wil je graag iets nieuws leren maar liever niet de deur uit of geeft het idee van een workshop volgen met een groep vreemde je nou niet bepaald een goed gevoel? Dan kun je met een compleet DIY pakket ook de workshop gewoon thuis in je eigen tempo volgen! Met deze pakketten heb je alles wat je nodig hebt om thuis zelf een leuke mini workshop te volgen en iets nieuws te leren terwijl je ook iets moois maakt. De pakketten zijn geschikt voor zowel groepen als alleen werken!


Er zijn héél veel verschillende soorten pakketten voor een workshop thuis beschikbaar, maar hier zijn onze 5 favoriete DIY pakketten:

  1. DIY-pakket kaarsen maken. Ben je dol op de gezelligheid van kaarsen, en wil je graag zelf een unieke kaars maken? Dan is een DIY-pakket kaarsen maken perfect voor jou! Met dit pakket krijg je alles wat je nodig hebt om je eigen kaarsen te maken, inclusief kaarsenwas, geur- en kleurstoffen en lonten. Heb je nog nooit zelf kaarsen gemaakt? Geen zorgen, dat leer je door het te doen (en de uitgebreide handleiding die bij het pakket zit te volgen 😉). We hebben ook een youtube video waarin je alvast kunt zien dat het eigenlijk heel eenvoudig is! (kaarsen maken video)

  2. DIY-pakket zeep maken. Met een DIY-pakket zeep maken krijg je alle benodigdheden, zoals glycerine gietzeep, geuren, droogbloemen, kleuren en een zeepmal. Zo kun je heerlijk geurende en kleurrijke zeepjes maken die helemaal naar jouw smaak zijn - de zeepjes zijn ook echt bruikbaar en goed voor de huid. De gietzeep waarmee wij werken in de DIY pakketten bevat ook Shea boter!

  3. Staters borduurpakket modern borduren. Ben je op zoek naar een creatieve uitlaatklep waarbij je écht een keer helemaal tot rust komt? Dan is borduren misschien wel iets voor jou! Met een DIY-pakket borduren krijg je alles wat je nodig hebt om te borduren, inclusief borduurstof, naalden, garen en patronen en uitgebreide handleiding waarin precies staat hoe je te werk moet gaan. Borduren is een kwestie van oefenen en uiteindelijk krijg je het goed in de vingers - dit gaat sneller dan je zou denken! Borduren is ook heel vergeeflijk - zet je een verkeerde steek kun je de garen zo weer loshalen en het opnieuw proberen.

  4. DIY-pakket pottenbakken met klei. Wil je graag een keer met klei werken en je eigen creaties maken? Met een DIY-pakket kleien krijg je alle benodigdheden om met klei te werken en je eigen potten en beeldjes te maken. Dit pakket is perfect voor mensen die graag met hun handen werken en nieuwe technieken willen uitproberen. De klei bij het pakket is luchtdrogend, je hebt dus geen oven nodig! Maak je eigen plantenpotjes, kaarsen houder of grappig beeldje. De opties zijn eindeloos.

  5. Leer punch needling met een starters pakket punchen! Punch needling is een hele eenvoudige handwerk techniek waarbij je met een punchneedle op hoog tempo je garen door het doek heen duwt en zo heel snel een mooi patroon met reliëf op stof kunt maken. Het is super goed te doen voor zowel jong als oud en een stuk minder precies werk zoals bijvoorbeeld borduren.

Het mooie van deze workshop thuis pakketten is dat je alles krijgt wat je nodig hebt, zonder de deur uit te hoeven. Je kunt op je eigen tempo werken en zelf bepalen wanneer je begint en stopt. Het motto bij alle pakketten is hoofd uit, handen aan! Je bent een middag eens niet doelloos aan het scrollen op je telefoon of je zorgen aan het maken om het nieuws (herkenbaar 😅). Je leert jezelf iets nieuws aan op een laagdrempelige manier en wie weet komt er wel een nieuwe hobby uit! Of je nu kaarsen wilt maken, zeep wilt maken, wilt borduren of wilt pottenbakken met klei, er is altijd een pakket dat bij je past 😄

Workshop thuis pakketten afbeeldingen

Je kunt klikken op de afbeeldingen en een link volgen naar een pagina waar je eventueel alle benodigdheden terug kunt vinden!
Comentarios


2 tot 3 werkdagen levertijd | Gratis verzending vanaf 22.49 binnen NL | Eco friendly verpakking  

bottom of page