Groepsactiviteit voor thuis? Top 3 leukste groepsactiviteiten!
top of page
  • Foto van schrijverDaphne

Groepsactiviteit voor binnen? Dit is onze top 3 leukste groepsactiviteiten!

Leuke groepsactiviteiten zijn altijd een geweldig idee om te doen met vrienden, familie of zelfs op kantoor. Ze zijn een goeie manier om te ontspannen, te socialiseren en iets nieuws te leren! Er zijn hartstikke veel leuke groepsactiviteiten die je kunt overwegen, wij focussen ons hier op de top 3 leukste met een creatief tintje!


Top 3 creatieve groepsactiviteiten voor thuis

  1. Pottenbakken workshop maar dan thuis met lucht drogende klei!


Groepsactiviteit 1: Handen in de klei

groepsactiviteit binnen

Kleien is een hartstikke leuke en creatieve activiteit die iedereen kan doen. Het is een geweldige manier om te ontspannen en om nieuwe vaardigheden te leren! Je kunt verschillende vormen en ontwerpen maken en ze daarna laten drogen om ze te laten harden. Het is ook een geweldige manier om te ontdekken hoe klei wordt gebruikt in het pottenbakken, bij het pakket werk je met alle boetseer technieken en gereedschappen die je ook gebruikt tijdens het pottenbakken. Aan het einde van de middag heeft iedereen een leuk planten potje, kaarsenhouder of bijvoorbeeld een juwelen bakje om mee naar huis te nemen!



Groepsactiviteit 2: Zelf zeep maken

groepsactiviteit creatief

Zelf zeep maken is een leuke en creatieve groepsactiviteit die voor alle leeftijden geschikt is. Je kunt verschillende geuren, kleuren en droogbloemen toevoegen aan de zeep om ieder zeepje uniek te maken. Een pakket zelf zeep maken met gietzeep maakt het toegankelijk en goed te doen voor iedereen, ook mensen zonder enige ervaring zullen er goed mee overweg kunnen! Je hebt alleen een hittebron en pan nodig om de zeep te verwarmen, alle andere items zitten in het pakket. De zeep heeft zo'n 3 uur nodig om uit te harden nadat het gegoten is in de mal, aan het einde van de dag kan iedereen dus zijn eigen gemaakte zeepjes mee naar huis nemen!



Groepsactiviteit 3: Zelf kaarsen maken

groepsactiviteit

Kaarsen maken is hartstikke leuk voor de wintermaanden, we hebben verschillende starters sets maar je kunt ook je eigen set samenstellen met de wax en verschillende accessoires! Je kunt ervoor kiezen potjes los te kopen of oude opgebrande kaarspotten te gaan hervullen - lekker duurzaam! Tip, ga eens langs de kringloop voor oude schattige theekopjes en giet daar een kaars in! Voor kaarsen maken heb je net als bij het zeep maken een losse pan en hittebron nodig, alle andere items kun je los bestellen. De kaarsen hebben langere tijd nodig dan de zeep om uit te harden, maak je de kaarsen in een mal? Dan moeten ze sowieso een nacht uitharden en kun je ze dus helaas niet meteen mee naar huis nemen. Kaarsen maken blijft evengoed een hartstikke leuke groepsactiviteit, ik spreek uit ervaring 😄

Groepsactiviteit thuis organiseren?

Vraag je je af hoeveel gietzeep of wax er nodig is voor je groepsactiviteit of is je groep groter dan 10 personen? Stuur een mailtje naar info@daffiesdiy.com en ik zal kijken of we een speciale prijs kunnen afspreken en je adviseren over het aantal benodigde items!

Hieronder een aantal afbeeldingen van wat je allemaal kunt maken met deze 3 complete DIY pakketten. In de webshop vind je naast complete kits ook losse items ter aanvulling zodat je met zoveel personen als je wilt aan de slag kunt.







2 tot 3 werkdagen levertijd | Gratis verzending vanaf 22.49 binnen NL | Eco friendly verpakking  

bottom of page