top of page
  • Foto van schrijverDaphne

Leuk als groepsactiviteit & voor kinderfeestjes: Het XXL pakket zelf zeep maken!

Ik krijg vaak de vraag wat leuk zou zijn als DIY activiteit met een grotere groep. Ik raad eigenlijk altijd het XXL zeep pakket aan omdat het niet te moeilijk is, iedereen zijn eigen zeepjes kan decoreren en iedereen ook een aantal zeepjes mee naar huis kan nemen want je kunt er sowieso 20 grote blokken zeep mee maken. De foto's hieronder zijn zeepjes die je zelf precies na kunt maken met het XXL zeep pakket!Het zeep maken is helemaal niet lastig, het is een kwestie van de gietzeep smelten, in de mal gieten, kleur en geur toevoegen en decoreren met de droogbloemen. Vervolgens moet het 2 a 3 uur uitharden en kun je de zeepjes gebruiken! Bij het zelf zeep maken pakket komt een veel gedetailleerdere handleiding met ook een aantal leuke zeep recepten erbij om zelf na te maken. Bij het pakket zit maar een zeepmal, er kunnen hier 6 zeepjes tegelijk in gemaakt worden maar je zou ook je keuken kastjes door kunnen zoeken naar andere siliconen mallen! Zo weet ik dat ze bij bijvoorbeeld de action leuke siliconen mallen in onder andere hartjes vorm hebben.


Kinderfeestje zeep maken

Bij het XXL zeep maken pakket zitten 3 verschillende kleuren, 2 geuren en 3 verschillende soorten droogbloemen. Met het pakket kunnen 20 verschillende zeepjes gemaakt worden. Omdat er 1 zeepmal bij zit met 6 vakken kunnen er per keer 6 zeepjes gemaakt worden, voor een kinderfeestje met 6 is dat dus ideaal! Iedereen kan aan de slag met het decoreren van zijn eigen zeepje en na een speelpauze weer beginnen aan ronde 2! Er is weinig begeleiding nodig - alleen bij het smelten van de gietzeep. Zoals eerder genoemd kun je ook een mal erbij proberen te vinden/ een extra aanschaffen om zo 20 zeepjes in een keer te kunnen maken.


Ik heb al een aantal leuke reviews mogen ontvangen over het gebruik van een XXL zeep pakket voor een kinderfeestje - hier de reviews! Een overzicht van alle reviews is hier te vindenComments


2 tot 3 werkdagen levertijd | Gratis verzending vanaf 22.49 binnen NL | Eco friendly verpakking  

bottom of page