top of page
  • Foto van schrijverDaphne

Heb jij nog een oud saai kussen liggen? Zo maak je er weer iets leuks van!


kussen borduren


Kussen borduren

Met een aantal kleuren borduurgaren en een naald kun jij van je kussen een klein kunstwerkje maken! Ik heb op deze foto een kleine hoek van het kussen opgeleukt met een aantal bloemetjes en heel het kussen ziet er (naar mijn mening ;) meteen een stuk leuker uit. Het borduren zelf is totaal niet moeilijk, ik gebruik hier 4 verschillende borduursteken. Deze zijn allemaal uitgelegd in de starters handleiding borduren, deze bevat ook allerlei borduur patronen. In deze blog leg ik 2 van de 4 borduursteken al uit aan de hand van foto's!


Ik ben in totaal minder dan 2 uur bezig geweest met dit kussen, gewoon op de bank tijdens het netflixen een leuk projectje voor erbij! Borduren is (bewezen) super rustgevend en werkt stressverlichtend. Normaal zou je op een borduurring aan de slag gaan maar ik kan begrijpen dat je vervolgens zoiets heb van ja maar wat moet dan weer met zo'n borduurring, daar heb je toch helemaal niets aan! Zit wat in, (ook al ben ik het er zelf niet mee eens..) maar door te borduren op een kussen heb je dus een echt bruikbaar uniek item.


Om meteen maar even de marketing erin te gooien, met een borduurpakket kun je meteen aan de slag! Er zitten 50 verschillende kleuren borduurgaren in, naaldenset een patroontekenstift en nog veel meer handige items. Het wordt niet voor niets een borduren beginners pakket genoemd want de handleiding bij het borduurpakket is speciaal gemaakt voor beginners. Alle belangrijke borduursteken worden behandeld met afbeeldingen en de borduur patronen zijn geordend van makkelijk naar steeds een stukje moeilijker!


Comments


2 tot 3 werkdagen levertijd | Gratis verzending vanaf 22.49 binnen NL | Eco friendly verpakking  

bottom of page