Een kleine introductie!


Spannend dit, de eerste echte blogpost van Daffie's! Ik ben nooit echt een schrijver geweest, juist altijd meer van het doen - vandaar dus ook al die DIY pakketten ;). Ik ben evengoed deze blog begonnen omdat alhoewel ik heel blij ben met de DIY pakketten die ik jullie aan kan bieden, ik ook nog vééél meer leuke DIY ideeën heb die ik graag met jullie zou willen delen door middel van deze blog posts! Vanaf nu zal ik dus proberen in ieder geval iedere week een leuke post te schrijven over een DIY projectje die je gewoon zelf thuis kunt doen. Daarnaast zal ik ook tips & tricks geven om het beste te halen uit de DIY pakketten die ik hier aan bied.


Ik zal deze gelegenheid ook maar nemen om iets meer te vertellen over de twee nieuwe producten die recent toegevoegd zijn aan de webshop: het DIY pakket kaarsen maken en het DIY pakket bruisballen maken. Het pakket kaarsen maken was eigenlijk een no brainer omdat mijn eigen huis al helemaal vol staat met zelfgemaakte kaarsen. De kleuren terracotta, oker geel en beige zijn mijn eigen favorieten. Ik ga in de toekomst denk ik nog wel een aantal kleurtjes toevoegen zodat je zelf kan kiezen wat voor kleuren kaarsen je wil maken :). Op het idee voor een DIY pakket bruisballen maken kwam ik toen mijn vriend over bruisballen begon. Ik zelf heb geen bad thuis maar hij wel en hij zit er eigenlijk iedere dag in maar had nog nooit een bruisbal geprobeerd. Nou hop naar Lush een bruisbal halen en dat was een groot succes dus toen dacht ik dat kan ik ook zelf maken! Die bruisballen waren vervolgens zo goed gelukt dat ik dat ook heb omgetoverd tot DIY pakket, inclusief de leuke glitter, kleurtjes, geurtjes en gedroogde bloemen die ik bij Lush ook zo vrolijk vond staan.
Gratis verzending vanaf 19.50 binnen Nederland    🌼    1 tot max. 5 werkdagen levertijd   🌼     Eco friendly verpakking & materialen

Klanten service

Retourbeleid
Levertijd

Betalen

Contact opnemen

Zakendoen met Daffie's

Wholesale

Adverteren

Verkopen via Daffie's

© 2020

Bedrijfsinformatie

KVK nummer          76917509

E-mail adres           info@daffiesdiy.com

Contact persoon     Daphne Vlaar

Adres                   Acaciastraat 103,                                                           4814HG Breda. 

  • Instagram

Volg ons op Instagram!
@daffies.diy