top of page
  • Foto van schrijverDaphne

Uitgetest: Deze kaars mallen kun je ook gebruiken om beeldjes van beton te maken!

Staat je huis inmiddels vol met de kubus en torso kaarsen? Je kunt de mallen ook gebruiken om er echte betonnen beeldjes van te maken.


Ik maak wel eens vaker iets van beton, het is een goedkoop en makkelijk bewerkbaar materiaal waar je heel wat leuks mee kunt maken. Nu ik de mallen voor de DIY pakketten kaarsen maken binnen kreeg vroeg ik me af of ze ook gebruikt zouden kunnen worden om beeldjes mee te maken. Antwoord: Ja hoor! Het is gelukt.


Ik gebruikte deze giet beton, instructies over hoe te gebruiken staan op de emmer maar heel simpel gezegd, het is een kwestie van water toevoegen, mengen en gieten. Toen heb ik het 5 uur goed laten uitharden en kon ik de beeldjes zonder enige moeite gewoon uit de mal halen.

Leuk om bijvoorbeeld als boekensteun te gebruiken!


De mallen raakte niet beschadigd in mijn geval en konden later gewoon weer gebruikt worden om kaarsen te maken. De kubus mal en torso mal staan ook los op de website onder het kopje kaarsen maken!
Comments


2 tot 3 werkdagen levertijd | Gratis verzending vanaf 22.49 binnen NL | Eco friendly verpakking  

bottom of page