Schilderen op nummer; Nieuw in de webshop!
top of page
  • Foto van schrijverDaphne

Schilderen op nummer; Nieuw in de webshop!

Schilderen met nummer pakketten maar dan met een moderne twist, ik ben op zoek gegaan naar de leukste originele designs en ze in de webshop verzameld!



schilderen op nummer modern

Wat is schilderen op nummer?

Schilderen op nummer is eigenlijk letterlijk wat de naam al doet vermoeden: je krijgt een canvas met daarop verschillende genummerde vlakken en bijbehorende verfpotjes met nummers en schildert de vlakjes per nummer in! Het resultaat? Een prachtig kunstwerk dat met een beetje hulp van de genummerde vlakjes helemaal zelf gemaakt is! Van de genummerde vlakken zie je overigens niets meer zodra alles ingevuld is, je kunt het zelfgemaakte schilderij dus gewoon inlijsten en ophangen.



schilderen op nummer modern

Voordelen van schilderen op nummer

Wat dit zo leuk maakt, is dat je helemaal geen ervaring nodig hebt met schilderen. Zelfs als je denkt dat je twee linkerhanden hebt, kun je nog steeds de mooiste creaties maken. Het is echt voor iedereen toegankelijk, van beginners tot ervaren kunstenaars. Het verfijnd ook je motoriek als het op schilderen aankomt, door veel met een penseel bezig te zijn krijg je het gevoel goed in je handen. Naast dat het erg leuk is om te doen, heeft schilderen op nummer ook een heleboel mentale voordelen. Het is een geweldige manier om even helemaal te ontspannen en je gedachten te verzetten. Terwijl je je concentreert op het inkleuren van de vlakken, vergeet je even alles om je heen en kom je helemaal tot rust. Het werkt meditatief, uit onderzoek blijkt zelfs dat creatief met je handen bezig zijn gelukshormonen aanmaakt in je lijf! Omdat je alleen maar de nummertjes hoeft te volgen hoef je niet heel bewust na te denken, het is een echt 'hoofd uit, handen aan' moment en een van de makkelijkste hobby's om op te pakken!  Ook al volg je een vast patroon, je kunt nog steeds je eigen draai eraan geven met de kleuren die je kiest en de details die je toevoegt. Het is een beetje als een puzzel oplossen, maar dan met verf en kwasten.



schilderen op nummer pakket

Moderne schilderen op nummer pakketten

Het aanbod van schilderen op nummer pakketten is de laatste jaren gelukkig een heel stuk moderner geworden. Er zijn alleen nog veel pakketten op de markt die rechtstreeks uit het verre oosten komen en helaas vaak toxische goedkope verf gebruiken. Ik heb mijn best gedaan met Europese kleine bedrijven samen te werken die alleen kwalitatief gezonde en goede spullen in de pakketten gebruiken. Het liefst ingepakt door een stichting! De afbeeldingen moesten uiteraard er ook leuk uit zien, ik denk zelf dat ik een redelijk goede selectie heb weten te maken. Alle nieuwe schilderen op nummer pakketten zijn vanaf nu in de webshop te vinden, veel plezier ermee! :)


schilderen op nummer modern
schilderen op nummer pakket


schilderen op nummer
schilderen op nummer


schilderen op nummer
schilderen op nummer

schilderen op nummer
schilderen op nummer
schilderen op nummer
schilderen op nummer







schilderen op nummer


2 tot 3 werkdagen levertijd | Gratis verzending vanaf 22.49 binnen NL | Eco friendly verpakking  

bottom of page