top of page
  • Foto van schrijverDaphne

Nieuwe borduurpatroon van de maand Augustus:

Ik ben aan de slag gegaan met een borduurklassieker, de vlinder! Ik heb het patroon nog een beetje uniek proberen te maken door voor de blauwe variant te kiezen. Qua vorm is het patroon heel simpel, het 'inkleuren' is alleen iets lastiger!


Borduurpatroon vlinder

Borduurpakket

Ook bij dit patroon komt er een losse borduurkit online, daar zitten de 3 blauwe tinten borduurgaren in waarmee ik de vleugels heb gemaakt en zwart voor de omlijning. Met dit patroon ben je best lang bezig, iedere steek is namelijk gemaakt met een enkel draadje borduurgaren waarbij de richting waarop je borduur ook heel belangrijk is. Daarnaast wil je een natuurlijk kleurverloop in de vleugel hebben en moet je dus steeds kleuren met elkaar afwisselen!


Ik leg in veel meer detail uit hoe dat precies in zijn werk gaat in de handleiding die bij dit borduurpakket mee komt. Zelfs voor een beginnende borduurder zou dit patroon goed te doen moeten zijn, het ziet er misschien wat ingewikkeld uit maar eigenlijk is het maar 1 steek die telkens wordt herhaald en is het vooral belangrijk waar je die steek neerzet maar dat laat ik je aan de hand van lijntekeningen precies zien! Benieuwd wanneer dit borduurpakket online komt? Ik ook .. Ik wacht nog op de laatste spulletjes die met vertraging onderweg zijn, zodra ze er zijn gaat het pakket online! Ik stuur daar dan ook een mail over aan iedereen die zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief, daarvoor kun je je aanmelden op de home pagina! Ik zal er ook een bericht over plaatsen op instagram @daffies.diy mocht je ons daar dus nog niet volgen, zeker doen!!


Hopelijk kom ik snel met goed nieuws, ik kan in ieder geval niet wachten hem online te zetten

Comments


2 tot 3 werkdagen levertijd | Gratis verzending vanaf 22.49 binnen NL | Eco friendly verpakking  

bottom of page