4 DIY ideeën met luchtplantjes

Op zoek naar leuke creatieve DIY projecten met luchtplantjes? (Ookwel bekend als airplants..) Lees vooral verder! Ik heb de leukste DIY ideeën op een rijtje gezet.


Ik verkoop 2 DIY pakketten met luchtplantjes dus ik ben misschien een tikkeltje biased betreft de 'leukste DIY ideeën met luchtplantjes' maarja.. ik ben ze niet voor niks gaan verkopen! Ik vind ze oprecht gewoon heel erg leuk!


Idee 1

Tover een speelgoed dinosaurus om tot luchtplantjes houder! Bij de Action kun je speelgoed dino's en een spuitbus verf halen. Je knipt een gat in de rug van de dino, spuit hem in de gewenste kleur en plaatst de luchtplantjes in het gat. Zo simpel is het!


Op mijn instagram pagina @daffies.diy heb ik een filmpje geplaatst over deze DIY!
Idee 2

Jellyfish luchtplantjes komen je waarschijnlijk wel bekend voor maar dat maakt ze niet minder leuk! Je plaatst de airplants in de lus van een lang stuk touw, vervolgens haal je dit touw door het gat van een zee egel schelp en voila! Je hebt hangende jellyfish luchtplantjes! Bij deze DIY heb ik een DIY pakket gemaakt waar alles wat je nodig hebt al in zit!


Idee 3

luchtplantjes DIY, airplants in schelp

Koper kleurig draad en luchtplantjes zijn ook een bijzonder goede combinatie, omdat de luchtplantjes zo licht zijn kan een enkel stukje koperdraad ze al overeind houden. Zoek daar dan een mooie steen of stronk hout bij als basis en je kunt een hele leuke standaard maken voor de luchtplantjes! Ik heb hier zelf ook een DIY pakket bij gemaakt, hier zitten alleen ook slakkenhuisjes bij - zie idee 4!


Idee 4

Zoals je op de foto hiernaast ziet passen de luchtplantjes ook in allerlei soorten schelpen. Je krijgt hierdoor een super schattig slakje!

Er zijn nog talloze andere DIY ideeën met airplants, houd mijn instagram pagina in de gaten voor nieuwe projecten!Gratis verzending vanaf 19.50 binnen Nederland    🌼    1 tot max. 5 werkdagen levertijd   🌼     Eco friendly verpakking & materialen

Klanten service

Retourbeleid
Levertijd

Betalen

Contact opnemen

Zakendoen met Daffie's

Groothandel

Samenwerken

© 2020

Bedrijfsinformatie

KVK nummer          76917509

E-mail adres           info@daffiesdiy.com

Contact persoon     Daphne Vlaar

Adres                   Acaciastraat 103,                                                           4814HG Breda. 

  • Instagram

Volg ons op Instagram!
@daffies.diy