top of page
  • Foto van schrijverDaphne

Dit is het nieuwe borduurpatroon van Juli: Klaprozen!

Voor de maand Juli wilde ik iets vrolijks en kleurrijks, dat is wel gelukt denk ik. Ik heb voor het eerst geborduurd op een mini hoop, ik ben fan!Er komt een los starters borduurpakket voor dit patroon aan in de webshop, en dit borduurpatroon kan straks ook los gedownload worden! Ik ben bezig met het samenstellen van borduurkits met 3 verschillende tiny borduurringen. Een kleine borduurring is perfect voor een starter omdat de patronen kleiner en vaak ook makkelijker zijn om te maken. Zo duurt het niet zo lang en is de kans kleiner dat je halverwege afhaakt omdat het allemaal niet op schiet!

Naar mijn mening is een tiny hoop minstens zo leuk als een grote voor aan de muur, ze zijn zelfs nog een stuk schattiger!


Verhaal achter het borduurpatroon

Net zoals eigenlijk alle andere borduurpatronen heb ik deze klaprozen ook met een reden gemaakt. Het zijn namelijk de favoriete bloemen van m’n vader, als we ze dan tegen kwamen dan werd het altijd even genoemd “kijk, klaprozen”. Nu nog steeds wijst hij ze wel eens aan als we ze tegenkomen in de berm. M’n vader is een tuinder en van jongs af aan werd tijdens iedere auto rit wel een bloem, gewas of een vogel aangewezen “kijk, dat is een kieviet” nu kan ik je dus over zo’n beetje alle vogels, bloemen en gewassen (uit de polder, dat dan wel) vertellen wat het is. Die klaprozen zijn een van de weinige dingen uit de polder die ik ook hier in de stad tegen kom en als ik ze zie dan denk ik altijd aan thuis. Een goede herinnering dus en dat verdient een plekje aan de muur!


Op een nog kleinere borduurring is het borduurpatroon ook leuk, op de foto's hieronder zie je het patroon op een 13cm borduurring en een 10cm borduurring. Deze borduurringen zijn binnenkort verkrijgbaar in de webshop!コメント


2 tot 3 werkdagen levertijd | Gratis verzending vanaf 22.49 binnen NL | Eco friendly verpakking  

bottom of page