top of page

Kerst thema
pakketten

Het is weer zo ver, kerst komt eraan en dat betekent koude donkere avonden. Hoog tijd dus voor wat gezellige kerst projectjes om alvast in de stemming te komen! 

Fijne feestdagen!

borduurpakket kerst
Borduurpakket Kerst editie (4).png
diy's_edited_edited_edited.png
borduurpakket kerst

Is het kerst borduurpakket geschikt voor beginners?

Korte antwoord: Jazeker! De patronen bestaan allemaal uit dezelfde 10 basis borduursteken. Deze borduursteken worden in detail uitgelegd in de handleiding die bij het pakket komt. Wil je alvast een voorproefje of even oefenen? Via onze instagram pagina @Daffys.diy vind je een gids met daarin video's die de basis borduursteken uitleggen. Zo kun je zien dat de steken eigenlijk super simpel zijn. Zelfs zonder enige handwerk ervaring zul je de steken met een klein beetje oefening vrij snel onder de knie hebben en dan is het alleen nog maar een kwestie van het patroon volgen. 

Borduurpakket Kerst editie (4).png

Hoe lang ben ik bezig met 1 patroon?

In het pakket zitten 3 ringen voor 3 verschillende werkjes, hoe lang het afwerken van een patroon duurt is afhankelijk van hoeveel ervaring je hebt met borduren en welk patroon je kiest. Als we uitgaan van een beginnende borduurder met een gemiddeld patroon ben je ongeveer 1 tot 2 uur onafgebroken bezig! In totaal zou je dus 3 tot 6 uur borduurplezier uit het pakket halen :)

Wat doe ik met de afgewerkte borduurwerkjes?

De borduurringen in het pakket zijn klein genoeg om in zijn geheel in de kerstboom te hangen! Het is weer eens wat anders dan een standaard kerstbal en geeft je boom een leuk uniek 'handgemaakt' effect. Je kunt de 3 ringen in zijn geheel ook aan de muur hangen als een soort gallery wall of tussen de kerst kaartjes. Je kunt ook een ring cadeau geven, zie het als een variatie op een kerstkaart! Extra leuk als je een van de quotes op de ring hebt geborduurd, ik vermoed dat de ontvanger van het cadeau nog nooit eerder zoiets heeft ontvangen en handgemaakt is nou eenmaal altijd leuker, dan weet je zeker dat er veel tijd en liefde in is gaan zitten. Ik heb zelf ook ooit eens een ring met kerst quote in de kerstkrans aan de voordeur gehangen, nu is onze voordeur overdekt dus had het borduurwerkje geen last van regen - hij heeft het verrassend goed uitgehouden buiten!

Borduurpakket Kerst editie (5).png

Wat doe ik met overgebleven borduurgaren?

In het kerst borduurpakket zitten meer garen dan eigenlijk nodig is om de 3 borduurringen te vullen. Deze garen kun je goed gebruiken om theedoeken, sokken, t-shirts etc. op te pimpen! In de online handleiding die bij het pakket komt vind je inspiratie maar ik zou ook zeker aanraden eens door pinterest te scrollen, er zijn meer dan genoeg leuke borduurprojectjes te vinden en nu je de 3 ringen gevuld hebt heb je het borduren ook goed in de vingers dus zul je geen probleem hebben met het maken van je eigen werkjes zonder patroon, het is een stuk makkelijker dan het lijkt!

Borduurpakket Kerst editie (6).png

2 tot 3 werkdagen levertijd | Gratis verzending vanaf 22.49 binnen NL | Eco friendly verpakking  

bottom of page