top of page
weven

Weven pakketten

& andere benodigdheden

Wil je aan de slag met weven? Leuk! het is een hartstikke fijn rustgevend werkje. Ik heb een aantal basis weefpakketten samengesteld die je hieronder terug kunt vinden. De pakketten worden met zorg ingepakt en verzonden door de Stichting Nora werkt. Alle materialen in de pakketten kopen we ook in binnen Europa, zo komt de Merino wol van het Merino schaap uit Spanje! 

Op dit moment hebben we 1 basis weef pakket in een borduurring met keuze uit 4 verschillende kleuren en een los weefraam. We zijn druk bezig met het aanbod uitbreiden dus houd de socials van Daffie's in de gaten voor updates! @daffys.diy

Daffie's 

DIY

Weven

Weven is een eeuwenoude techniek die de laatste tijd een ware comeback heeft gemaakt! Niet heel gek want het is een hartstikke fijne rustgeven werkje en je kunt er ook echt mooie dingen mee maken zonder al te veel moeite. Weven werkt heel intuïtief en je kunt het zo moeilijk maken als je zelf wilt. Je hebt er ook niet veel materiaal voor nodig. Een simpel weefraam of zelfs een borduurring en oude resten garen is al genoeg om een mooi uniek weef werkje te maken voor aan de muur. Op instagram zie je het steeds vaker voorkomen, mooie handgemaakte wandkleden gemaakt met de weeftechniek! 

Weven pakket

2 tot 3 werkdagen levertijd - Gratis verzending vanaf 22.49 binnen NL - Eco friendly verpakking & materialen

bottom of page