top of page
  • Foto van schrijverDaphne

Zelf kaarsen maken, 3 DIY ideeën

Zelf kaarsen maken is een super makkelijk en leuk werkje, je zou aan de slag kunnen met een compleet pakket kaarsen maken of gewoon losse kaars wax kopen en daarmee leuke potjes vullen! Hieronder vind je een aantal leuke DIY's en tips.


In deze webshop vind je zowel complete pakketten zelf kaarsen maken als losse wax en kaars lonten. Met de losse wax zou je van alles en nog wat om kunnen toveren tot kaars - hieronder een aantal van de leukste ideeën!


Idee 1

DIY idee zelf kaarsen maken doe het zelf kaarsen pakket, kaars in schelp

Een grote schelp kun je gemakkelijk omtoveren tot kaars! Je zou de lont van een waxinelichtje kunnen gebruiken en de wax van ditzelfde waxinelichtje smelten. Vervolgens plaats je de lont in de schelp en zet je hem vast met wat seconde lijm. Dan kun je de vloeibare wax erin gieten en eventueel wat droogbloemetjes toevoegen zoals dit rozenblad! Wel op een afstandje van de lont anders krijg je smeulende bloem blaadjes..


Idee 2

DIY idee zelf kaarsen maken doe het zelf idee, kaars in kopje

Ga eens langs de kringloop! Je vind hier een schat aan leuke kopjes en vaasjes waar je een kaars in zou kunnen maken.

Je hebt alleen nog maar wax, kaarsen en een lekker geurtje nodig en je kunt gemakkelijk zelf de leukste kaarsen maken in unieke kopjes. De refill kit heeft al deze benodigdheden in 1 - handig!Idee 3

Wanneer je met transparante kaarsen potjes werkt zoals in dit kaarsen maken pakket, dan zou je ze wat op kunnen leuken met gedroogde lavendel! Plak de lavendel aan de binnenzijde van de potjes met seconde lijm. Plaats de lont in het midden en giet vervolgens de vloeibare kaarsen wax. Het resultaat is een leuke unieke bloemen kaars! Dit kan overigens ook met andere gedroogde bloemen.


Kommentare


2 tot 3 werkdagen levertijd | Gratis verzending vanaf 22.49 binnen NL | Eco friendly verpakking  

bottom of page