top of page
  • Foto van schrijverDaphne

Op zoek naar een creatief (moederdag) cadeau?

Geef een DIY pakket cadeau! Zo geef je een leuke creatieve middag mét leuk (en bruikbaar!) eindresultaat erbij. Hieronder een lijstje met ideeën!


Met een pakket zelf zeep maken zit je eigenlijk altijd goed! Het is leuk om te doen met meerdere personen tegelijk en helemaal niet moeilijk omdat er een uitgebreide handleiding bij deze DIY pakketten zelf zeep maken zit. Daarnaast geuren de zeepjes heerlijk, zijn zo ook echt goed bruikbaar en kunnen ze heel leuk gedecoreerd worden. In de pakketten werk ik met eco friendly gietzeep, dat is eigenlijk klant en klare zeep die alleen nog maar omgesmolten moet worden! Ben je nog helemaal niet bekend met zelf zeep maken dan is gietzeep het ideale materiaal om mee te beginnen.Bij uitstek een cadeautje geschikt voor bijvoorbeeld de koude dagen rondom kerst zou je denken maar er is een speciale lente kaars in het leven geroepen! Deze komt binnenkort online dus houd de website goed in de gaten. Met de verschillende pakketten kun je de leukste geurkaarsen zelf maken. Gezellig voor de koude dagen en zelfgemaakt is natuurlijk zoveel leuker dan gewoon een kaars uit de winkel kopen!


Eigenlijk iedereen die begint aan borduren (zover ik weet ;) ontdekt meteen een nieuwe hobby. Het is gewoon zo fijn ontspannend en helemaal niet zo moeilijk als dat het wel eens lijkt! Heb je dus iemand die graag met zijn handen werkt, geef een borduurpakket cadeau! Je kunt zowel voor een tote bag pakket gaan als een starters pakket, allebei leuk!Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel wat luchtplantjes aan zijn interieur toegevoegd, is jouw vriendin of moeder fan van planten maar gaan ze altijd snel dood? Geef luchtplantjes cadeau! Die zijn super makkelijk in onderhoud en dus echt helemaal hip.
Comments


2 tot 3 werkdagen levertijd | Gratis verzending vanaf 22.49 binnen NL | Eco friendly verpakking  

bottom of page