DIY Tutorial: Hangende jellyfish plantjes maken!


Hoe schattig zijn deze jellyfish plantjes?! En ze zijn nog super makkelijk zelf te maken ook! Het enige wat je nodig heb is draad, luchtplantjes en zee egel huisjes.

De luchtplantjes zouden te koop moeten zijn in ieder tuincentrum dat een beetje met de tijd mee is gegaan. Ze zijn anders ook te koop online, op amazon heb je er bijvoorbeeld 10 voor 16,90. Luchtplantjes zijn bijzonder omdat ze (zoals de naam al een beetje weggeeft) alleen leven van lucht! Ze hoeven dus niet in de grond te staan, ideaal. Spray elke week een beetje water op de oppervlakte en ze zullen het prima blijven doen, ook al vergeet je dat wel eens ;). De zee egel huisjes zijn ook online te bestellen. Ik heb zelf hier ooit 10 tegelijk besteld, en was blij verrast met de kwaliteit alhoewel het lang duurde voordat ik ze in huis had. Mijn blogposts zijn overigens niet gesponsord, meningen die ik deel over producten zijn dus oprecht!


Hoe ga je te werk?

Het is super simpel, in het huisje van de zee egel zitten 2 gaten, een grote een kleine. In het grote gat komt het luchtplantje te zitten en door het kleine gat gaat het draad weer naar buiten. Je bevestigd het draad eerste om het luchtplantje door het een aantal keer van alle kanten aan een einde eromheen te wikkelen en het draad langs de plant uitsteeksels te halen ook. Vervolgens maak je een knoopje. Het doel is dat het plantje niet uit het draad valt als je hem omhoog houd. Als het plantje goed vast zit aan het draad haal je het draad simpelweg door het kleinere gat en voilà je kun je jellyfish plantjes op gaan hangen!


#DIY #DIYpakket #daffies #DIYtutorial #luchtplant

kaarsen maken pakket, zeep maken pakket, bruisballen maken, droogbloemen

Gratis verzending vanaf 19.50 binnen Nederland    🌼    1 tot max. 5 werkdagen levertijd   🌼     Eco friendly verpakking & materialen

Klanten service

​

Retourbeleid
Levertijd

Betalen

Contact opnemen

​

​

​

​

​

Zakendoen met Daffie's

​

Wholesale

Adverteren

Verkopen via Daffie's

​

​

​

© 2020

Bedrijfsinformatie

​

KVK nummer          76917509

E-mail adres           info@daffiesdiy.com

Contact persoon     Daphne Vlaar

Adres                   Acaciastraat 103,                                                           4814HG Breda. 

​

​

​

​

  • Instagram

Volg ons op Instagram!
@daffies.diy

​

​

​

​